Peter Ericsson är fotograf i Norrköping med hela Sverige som arbetsfält.  Han drivs framåt av sin nyfikenhet och är kameratokig  i ordets mest positiva bemärkelse. Efter många år med olika typer av uppdrag har Peter fått den erfarenhet som ger kunden ett snabbt och kvalificerat resultat. Oavsett om det handlar om reportagebilder till månadsmagasin, produkt/reklambilder eller studiobilder.

Peters stora teknikintresse har utvecklat hans fotoutrustning och studio med ett helt färgkalibrerat digitalt system som hjärtat i verksamheten. Här finns också en exklusiv Fine Art-skrivare som erbjuder kunden högkvalitativa tryck på konstnärspapper, som även kan levereras monterade i ram.

PE Foto ligger tekniskt i framkant men det är framförallt Peters nära samarbete med kunden som leder fram till det goda slutresultatet.

Medlem i Svenska Fotografers Förbund och Auktoriserad Fotograf i Digital Bildleverans.

Om företaget

PE Foto gör alla typer av fotouppdrag där kunden behöver en helhetslösning inom fotografering, bildredigering och bildspel. Peter jobbar även som utbildningskonsult åt Nikon Nordic AB inom digitalfoto och har under många år haft fotokurser runt om i världen.