Hoppa till innehåll

Samarbeten

Fotograf & Skribent


Fotograf & Skribent – som jobbar både tillsammans och var för sig

Vi kan leverera hela paket med både artiklar och bilder – eller så kan ni enbart anlita någon av oss beroende på om ni vill ha en text eller fotografier!

Peter Ericsson – fotograf i Norrköping som varit verksam på heltid sedan 2001 och idag jobbar mest med mellanformatskameror(Hasselblad) och har en studio med ett helt färgkalibrerat digitalt system för bild leverans och Fine Art utskrifter. Efter många år med olika typer av uppdrag har han fått den erfarenhet som ger kunden ett snabbt och kvalificerat resultat. Detta oavsett om det handlar om reportagebilder till vecko- och månadsmagasin, porträtt- Industri- produkt- eller studiobilder.

Joakim Löwing – skribent i Linköping, som haft egen firma som frilansjournalist i över 20 år. Jobbar kontinuerligt med såväl dagspress, som vecko- och månadstidningar inom en rad olika ämnen. Det kan vara allt från intervjuer med kända aktuella namn, bevakning av matcher och tävlingar i idrott, livsöden, inredning, trädgård och olika former av företagsreportage. Vi arbetar ofta tillsammans, vilket vi ser som en stor fördel för våra uppdragsgivare!

Floristen & fotografen


Alla har vi nog någon gång fascinerats av både insekters och växters färgrikedom, dess utföranden och oförutsägbara kompositioner. Floristen Linnea Persson har inte bara trollbundits av just detta utan även ställt om skärpan och därmed fått en helt ny värld att växa fram. Plötsligt talade blommorna ett helt annat språk. Ett ekollon blev en insektskropp och vingar uppdagades i lönnens näsor. Alstromerians mönsterrika kronblad blev fjärilens vingar och gav anthuriumens blomkolv liv. Ett fantasifullt skapande tog form.

Fotografen Peter Ericsson kontaktades för att kunna föra projektet vidare. De båda har tidigare gjort uppdrag tillsammans i form av inredningsreportage till olika magasin, där Linnea stod för styling och Peter för foto.
Med Linneas unika design och Peters många år som kvalificerad fotograf, där kunskap att hantera ljuset i bilden och teknisk utrustning ligger i framkant, kunde varderas kompetenser sammanföras och realisera projektet.